Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Masterclass Duurzame Marketing

5 oktober @ 09:00 - 17:30

€495

Sterke merken, betere wereld

Door goed in te spelen op maatschappelijke uitdagingen creëren bedrijven niet alleen maatschappelijk waarde. Ze bieden daarmee ook betekenisvolle oplossingen voor klanten en versterken zo hun marktpositie. Duurzaamheid en MVO vormen een driver voor groei. Ze bieden een inspiratiebron voor innovatie, business development en voor een aantrekkelijker of sympathieker merk. De maatschappelijke bijdrage van je merk of bedrijf krijgt strategische waarde. Om die te ontdekken moet je soms terug naar je oorsprong. Het moet passen bij je identiteit en merk en resoneren in de markt. In de masterclass leer je hoe duurzaamheid of je maatschappelijke betekenis strategisch kunt verankeren, hoe je dat doorvertaalt in activaties en daarmee klanten kunt winnen en binden.

Programma
In deze masterclass combineren we de laatste wetenschappelijke inzichten m.b.t. duurzame innovatie en business vanuit de wetenschap (door André Nijhof, ‎hoogleraar Sustainable Business and Stewardship aan Nyenrode) met praktijkvoorbeelden uit verschillende markten. Je krijgt inspirerende praktijkcases gepresenteerd van mainstream bedrijven, die bijdragen aan de oplossing van maatschappelijke problemen, en van duurzame start-ups. Bovendien ga je zelf aan de slag met de toolkit om de maatschappelijke betekenis van je merk te ontdekken en tot leven te brengen. Deelnemers kunnen daarvoor vooraf hun eigen case inbrengen. Er is veel ruimte voor discussie en vragen met de sprekers en met elkaar. Kortom, een dag vol interactie, inspiratie en tips.

Voor wie
Deze masterclass richt zich op senior marketeers, marketing- en communicatiestrategen en professionals. Om kwaliteit en interactie te waarborgen is er ruimte voor maximaal 25 deelnemers.

Organisatie
De NIMA masterclass wordt georganiseerd i.s.m. b-open en NIMA WereldMarketeers. Dit expertiseplatform van NIMA heeft als ambitie om marketeers te helpen en te inspireren maatschappelijke uitdagingen om te zetten in kansen. En zo bij te dragen aan een snellere oplossing van grote en vaak urgente, maatschappelijke problemen. Bart Brüggenwirth, auteur van het boek ‘Sterke merken, betere wereld’ zal de masterclass faciliteren. Deelnemers ontvangen het boek.

PE Punten
 Register MarketeersSenior Marketing Professionals,  Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze masterclass 10 PE punten.

Investering
De deelnamekosten voor deze Masterclass bedragen € 495 voor Members en € 695 voor Niet Members. Dit is inclusief lunch, aangeklede netwerkborrel en het boek van Bart Brüggenwirth, auteur van het boek ‘Sterke merken, betere wereld’.

Gegevens

Datum:
5 oktober
Tijd:
09:00 - 17:30
Kosten:
€495
Website:
https://www.nima.nl/evenementen/nima-masterclass-duurzame-marketing/

Organisatoren

NIMA
Bart Brüggenwirth

Locatie

NIMA
Hogehilweg 16
Amsterdam, 1101 CD
+ Google Maps
Telefoon:
020 50 39 324