Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

mei 2019

Stationscollege: Klanten winnen en binden met duurzaam ondernemen

23 mei 2019 @ 17:30 - 18:30
Gratis

Gratis college in de StationsHuiskamer op station Rotterdam Centraal. Dit college is onderdeel van de reeks Stationscolleges in de Stationsbibliotheek op Rotterdam Centraal, georganiseerd in samenwerking met Nyenrode.

Meer weten »

september 2019

PIM: Over Merken met een purpose, marketing met impact

18 september 2019 @ 17:30 - 21:30

Themasessie van PIM Platform Innovatie in Marketing. In het prachtige duurzame pand van a.s.r. in Utrecht. De avond start met een presentatie van Bart Brüggenwirth over het verbinden van merken, mensen én maatschappij. Gevolgd door twee praktijkcases van a.s.r. en Shell. Ja, Shell!

Meer weten »

MarketingTroonrede 2019: impact van marketing op mens, markt en maatschappij

24 september 2019 @ 16:00 - 21:00
€49,00

Aan de vooravond van een nieuw decennium laat de MarketingTroonrede dit jaar haar licht schijnen over de impact van marketing op mens, markt en maatschappij. De MarketingTroonrede 2019 wordt op 24 september a.s. uitgesproken door Daniëlle de Jonge – auteur van het recent verschenen boek ‘Extreem Klantgericht’. Bart Bruggenwirth zal samen met Gerrit Piksen van SAMR één van de voorbeschouwingen verzorgen.

Meer weten »

oktober 2019

Workshop: een sterk merk bouwen met maatschappelijke impact

3 oktober 2019

Merken die de wereld mooier maken, inspireren. Maatschappelijke uitdagingen als klimaatverandering, mensenrechten of dierenwelzijn raken de business voor elk bedrijf. Klanten verlangen dat bedrijven daar een bijdrage aan leveren. De positieve maatschappelijke impact biedt kansen om te groeien. De maatschappelijke betekenis of purpose is een essentiële bouwsteen voor een sterker eigentijds merk en biedt inspiratie voor innovatie en voor het winnen en binden van klanten. Hoe vind je die en hoe breng je die tot leven?  De opzet Dat ontdek…

Meer weten »

november 2019

Congres: bouwen en wonen in een veranderende omgeving

18 november 2019 @ 13:30 - 17:00

Congres voor de bouw- en afbouwbranche in Circl, Amsterdam. Met key note van Bart Brüggenwirth over de houding van consumenten t.a.v. duurzaamheid en hoe bedrijven daarop effectief en geloofwaardig kunnen inspelen.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen