Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

oktober 2019

Workshop: een sterk merk bouwen met maatschappelijke impact

3 oktober 2019

Merken die de wereld mooier maken, inspireren. Maatschappelijke uitdagingen als klimaatverandering, mensenrechten of dierenwelzijn raken de business voor elk bedrijf. Klanten verlangen dat bedrijven daar een bijdrage aan leveren. De positieve maatschappelijke impact biedt kansen om te groeien. De maatschappelijke betekenis of purpose is een essentiële bouwsteen voor een sterker eigentijds merk en biedt inspiratie voor innovatie en voor het winnen en binden van klanten. Hoe vind je die en hoe breng je die tot leven?  De opzet Dat ontdek…

Meer weten »

november 2019

Congres: bouwen en wonen in een veranderende omgeving

18 november 2019 @ 13:30 - 17:00

Congres voor de bouw- en afbouwbranche in Circl, Amsterdam. Met key note van Bart Brüggenwirth over de houding van consumenten t.a.v. duurzaamheid en hoe bedrijven daarop effectief en geloofwaardig kunnen inspelen.

Meer weten »

september 2020

Sierteelt marketing event (NIMA Food & Agrimarketing)

16 september 2020 @ 15:00 - 21:00

"De kracht van duurzaamheid" is de titel van het jaarlijkse Sierteelt marketing event op 16 september, waar Bart Bruggenwirth een key-note zal verzorgen over het geloofwaardig en effectief vermarkten van duurzaamheid. Meer info daarover vind je hier.  

Meer weten »

oktober 2020

Webinar: innoveren in een future proof merk

6 oktober 2020 @ 16:00 - 17:00

In februari 2021 gaat de tweede editie van de NIMA Impact Marketing Challenge van start. Volg het webinar op 6 oktober en leer alles over de challenge, word geïnspireerd door de sprekers (o.a. Too good to go) en de winnaar van de vorige editie. Maak kennis met de NIMA Impact Marketing Challenge! Het webinar en de challenge zijn interessant voor teams van young profesionals (en hun managers!) die aan de slag willen gaan met het ontwikkelen van een propositie met meerwaarde voor…

Meer weten »

Changemakers in Retail

7 oktober 2020 @ 08:00 - 17:00

Trots om weer in de line up te staan van Changemakers in Retail. Met dit jaar als thema "The business case for sustainability" ga ik een sessie verzorgen over het effectief bereiken van de consument en het bouwen van sterkere merken voor een betere wereld.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen