Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

januari 2018

MIE 2018

31 januari 2018 - 1 februari 2018

Ook op het MIE 2018 'The snowball effect of Marketing, Insights, Analytics' kan de maatschappelijke betekenis van merken niet ontbreken.  Bart verzorgt een presentatie over 'Sterke merken, betere wereld'. Kom ontdekken wat de maatschappelijke betekenis van jouw merk is.

Meer weten »

maart 2018

Inspiratiesessie Sterke merken, betere wereld voor HBO docenten (gratis)

16 maart 2018 @ 09:30 - 12:00
Gratis

Op vrijdag 16 maart 2018 organiseert Vakmedianet samen met Bart Brüggenwirth een inspiratieochtend rondom Sterke merken, betere wereld. Dit boek eindigde onlangs in de top 3 van PIM Marketing Literatuurprijs 2017 en staat op de longlist van het Managementboek van het Jaar. Het boek is bij uitstek geschikt voor gebruik in het hoger onderwijs. Tijdens deze ochtend maak je kennis met het boek en de tools die aangereikt worden. Daarnaast doe je ideeën op om het boek te integreren in je…

Meer weten »

mei 2018

Changemakers in retail

15 mei 2018
Utrecht

Staan voor product, merk, consument, werknemers en de wereld biedt kansen voor groei en onderscheidend vermogen. Waar kan jouw bedrijf het verschil maken? Ontmoet pioniers en krijg praktische handvatten voor nieuwe businessmodellen, innovatie en leiderschap. Maak het verschil. Met presentatie van Bart Bruggenwirth over het creëren van sterke merken voor een betere wereld

Meer weten »

Nationaal Kwaliteitscongres: Purpose & Impact

31 mei 2018 @ 09:00 - 17:00
€475

Als kwaliteitsprofessional ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van én in je organisatie. Maar hoe zorg je écht voor betekenisvol kwaliteitsmanagement en hoe maak je het verschil? Hoe zet je je eigen kwaliteiten, enthousiasme en persoonlijke ervaring in? En hoe zorg je voor de juiste energie, haal je het beste uit je mensen en zorg je samen voor impact? Bart Bruggenwirth verzorgt de masterclass 'Kwaliteit meer betekenis geven met purpose'. Relaties van b-open kunnen krijgen korting op de deelnameprijs.

Meer weten »

oktober 2018

Workshop MVO voor Peoplehouse

5 oktober 2018 @ 13:00 - 17:00

Peoplehouse organiseert eind september /begin oktober drie inspirerende workshops om futureproof te worden. Op 5 oktober verzorgt b-open de sessie over MVO. Mis hem niet! Aanmelden kan via ellen.visser@people-house.nl. Peoplehouse creëert het bedrijf van de toekomst met de ondernemer van de toekomst. Samen ontwikkelen wij producten en diensten die de wereld mooier maken.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen