Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

oktober 2018

Workshop MVO voor Peoplehouse

5 oktober 2018 @ 13:00 - 17:00

Peoplehouse organiseert eind september /begin oktober drie inspirerende workshops om futureproof te worden. Op 5 oktober verzorgt b-open de sessie over MVO. Mis hem niet! Aanmelden kan via ellen.visser@people-house.nl. Peoplehouse creëert het bedrijf van de toekomst met de ondernemer van de toekomst. Samen ontwikkelen wij producten en diensten die de wereld mooier maken.

Meer weten »

Workshop Verduurzaam je businessmodel

12 oktober 2018 @ 13:30 - 17:30
Social Impact Factory in Utrecht
€95

Wil jij je bedrijf duurzamer maken of wil je starten als sociaal ondernemer? Kom dan op 12 oktober naar de workshop Verduurzaam je businessmodel van b-open en OutofheToolbox in Social Impact Factory in Utrecht. Op 12 oktober as. organiseren Bart Bruggenwirth, oprichter van B-open en auteur van ‘Sterke merken, betere wereld’, en Sabine Kerkmeijer en Natalie van Zeeland, oprichters van OutoftheToolbox en auteurs van het boek ‘Van idee naar Start-up’ samen een workshop. Tijdens deze middag doe je nieuwe inzichten en…

Meer weten »

maart 2019

Meet & Greet MVO Nederland

7 maart @ 14:30 - 18:30
Gratis

Voor nieuwe partners van MVO Nederland om te ontdekken welke mogelijkheden en kansen het netwerk biedt. Met workshop 'communiceren over je MVO-beleid' door Bart Brüggenwirth, oprichter van b-open.

Meer weten »

NIMA Impact Marketing Challenge

22 maart @ 12:00 - 6 juni @ 17:00

In het voorjaar van 2019 vindt de eerste editie plaats van de NIMA Impact Marketing Challenge. In dit vijfdaagse ontwikkelingsprogramma, ontwikkelen jonge marketingprofessionals een nieuwe propositie of strategie voor de eigen organisatie met een duidelijke maatschappelijke impact. In de challenge leren de marketingtalenten om een propositie te ontwikkelen met meerwaarde voor de maatschappij, de doelgroep én het eigen bedrijf. Daarbij ontwikkelen ze leiderschap voor het realiseren van maatschappelijke impact door de eigen organisatie. Het programma vindt verspreid over een periode…

Meer weten »

mei 2019

Stationscollege: Klanten winnen en binden met duurzaam ondernemen

23 mei @ 17:30 - 18:30
Gratis

Gratis college in de StationsHuiskamer op station Rotterdam Centraal. Dit college is onderdeel van de reeks Stationscolleges in de Stationsbibliotheek op Rotterdam Centraal, georganiseerd in samenwerking met Nyenrode.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen